Μενού
rally
Η επίμαχη σκηνή | @paddock_inside
  • Α-
  • Α+

Και προφανώς αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε κάθε ημέρα! Viral έγινε ένα βίντεο που καταγράφει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στην άκρη του δρόμου την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ειδική La Cabanette/Col de Castillon στο ραλί του Μόντε Κάρλο. Το ζευγάρι «συνελήφθη» από την κάμερα που είναι τοποθετημένη στο όχημα του  58χρονου Έλληνα οδηγού Ιορδάνη Σερδερίδη.

Όταν ο Έλληνας οδηγός πήρε τη στροφή, τα φώτα του οχήματος, αποκάλυψαν πως στην άκρη του δρόμου (στη δεξιά πλευρά, για όσους δεν το πρόσεξαν) βρισκόταν ένα ασυγκράτητο ζευγάρι το οποίο έκανε σεξ σε δημόσια θέα. Το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο... ροζ από το γεγονός, πως το ζευγάρι είχε και θεατές με έναν από αυτούς να τους τραβάει και βίντεο!

Μπορεί να είναι άγνωστο σε ποια θέση θα τερματίσει ο Ιορδάνης Σερδερίδης, ωστόσο, είναι δεδομένο πως με τη διαδρομή αυτή και το βίντεο που εν αγνοία του χάρισε στους φίλους του... μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα κερδίσει το δικαίωμα να λέει πως ευθύνεται για το βίντεο της χρόνιας. Έστω και αν ακόμα βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα του 2023!