Μενού
Onlyfans
Only Fans | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Όλα και περισσότερες νεαρές κοπέλες, αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες, γεμίζουν το Only Fans, καθώς βρίσκουν έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης και αποκόμισης πολλών χρημάτων. «Η μαμά πηγαίνει από το καθάρισμα τουαλέτας στο να κερδίζει 33.000 λίρες τον μήνα πουλώντας συναρπαστικές φωτογραφίες του εαυτού της. Όταν τελικά εμφανίστηκε το OnlyFans, αρχίσαμε να το κάνουμε και αυτό και το εισόδημά μας εκτοξεύτηκε», λένε χρήστες.

Στο διαδίκτυο, η Ελληνίδα youtuber που είναι πασίγνωστη ως «Seniora Ellis», ανακοίνωσε πως, όπως χιλιάδες Ελληνίδες, έκανε και αυτή το βήμα για το Only Fans. «Δεν το βλέπω σαν προκλητικό, πρόστυχο. Μου αρέσει γιατί βλέπεις την ψυχή της γυναίκας. Γυναίκες ασφαλείς, γυναίκες καλλιτεχνικές και αισθησιακές. Είναι ωραίο να γεμίζει ο χρόνος σου αφιλοκερδώς». H ίδια θα πει πως έχει μπει και στο Only Fans μετά τα άλλα κοινωνικά δίκτυα επειδή της αρέσει να κάνει κάτι καλλιτεχνικό και τουλάχιστον για την ώρα, όσα ανεβάζει δεν είναι γυμνά. «Δεν ανεβάζω γυμνό, αλλά φωτογραφίες με μαγιό». Όπως λέει, οι φωτογραφίες που τραβάει δε δείχνουν το κορμί της αλλά την ψυχή της. Όσο για το οικονομικό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα. «Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ το γυμνό, συνειδητοποιείς τι είσαι. Ένα γυμνό σώμα είμαστε και ειδικά τα γυναικεία σώματα πεθαίνω να τα βλέπω».

Την ίδια ώρα άλλες κοπέλες του Only Fans έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο και βγάζουν πολύ περισσότερα «Βγάζει 750.000 ευρώ από το OnlyFans για να δίνει συμβουλές πως… να βγάλει λεφτά στο ίντερνετ. Σήμερα η Μόνικα εισπράττει σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Η Μόνικα εγκατέλειψε τη δουλειά της ως χορεύτρια και αφιέρωσε τον χρόνο της στο OnlyFans, με περίπου 2.000 followers». Στο Only Fans βρέθηκε και γνωστό μοντέλο που είχε συμμετοχή σε τηλεπαιχνίδι μοντέλων. Ο λόγος για την Αλιόνα Αμπράμοβα, που πολλοί θα τη θυμάστε ως «έχω κάνει μόνο χείλη και 'τσίτος'», η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό followers στα social media.

Βέβαια δεν μπόρεσε όλους αυτούς να τους μετασχηματίσει σε κέρδος, αφού το κοινό της δεν βρήκε ανταπόκριση σε διαφημιστικές εταιρείες και περιορίστηκε σε ελάχιστα προϊόντα. Ωστόσο, έτσι άνοιξε ο δρόμος για το Only Fans. Το ποσό που μπορεί κάποιος να κερδίσει από την πλατφόρμα εξαρτάται από το πόσοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν να πληρώσουν για να δουν το περιεχόμενο. Stars του Only Fans χρεώνουν απευθείας μηνύματα και έτσι κάποιος μπορεί να πληρώσει 5 ή 50 ή 500 € για μια φωτογραφία ή για ένα chat. Άλλοι χρεώνουν μηνιαία συνδρομή στο περιεχόμενό τους και άλλοι επιχειρούν έναν συνδυασμό και των δύο.