Μενού
syzygoi-mpainten-xaris
Το φιλί της συζύγου του Τζο Μπάιντεν με τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις | @bennyjohnson
  • Α-
  • Α+

Ένα περίεργο φιλί στα χείλη​​​​​​​ που δημιουργεί πολλές υπόνοιες και ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει μοιράστηκαν μπροστά στις κάμερες η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, και ο σύζυγος της αντιπρόεδρου Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι κανείς τριγύρω δεν φάνηκε να ενοχλείται ή έστω να παραξενεύεται από το φιλί μεταξύ της συζύγου του προέδρου και του συζύγου της αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Οι δυο τους ομολογουμένως έκλεψαν την παράσταση, ενώ το twitter έχει πάρει «φωτιά», με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν το περιστατικό.

Το βίντεο που κατέγραψε το γεγονός έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν φαίνεται να σφίγγει τα χέρια της, καθώς κατευθυνόταν στην κατάμεστη αίθουσα προς τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις. Έπιασε ο ένας τα χέρια του άλλου και χαμογέλασαν προτού αγκαλιαστούν και φιληθούν. Οι δυο τους συνέχισαν να κρατιούνται χέρι - χέρι μετά το «θερμό» χαιρετισμό, με την Τζιλ Μπάιντεν να στέκεται στο πλευρό του Νταγκ Έμχοφ.

Μάλιστα, ο οικοδεσπότης του podcast Μπένι Τζόνσον έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Μήπως η Τζιλ Μπάιντεν μόλις φίλησε τον σύζυγο της Καμάλα στα χείλη;». Κάποιος άλλος χρήστης ρώτησε: «Γιατί η Τζιλ Μπάιντετν φίλησε τον Ντάγκ Έμχοφ στο στόμα;» και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν είχα την Τζιλ Μπάιντεν να φιλάει στο στόμα τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις».