Μενού
kit
Glomex
  • Α-
  • Α+

Εναν... σκασμό λεφτά σπαταλούν οι υποψήφιοι βουλευτές στον προεκλογικό τους αγώνα για να στήσουν το πολιτικό γραφείο εκστρατείας, να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις τους και να φτιάξουν ορισμένα αναμνηστικά για τους ψηφοφόρους τους, όπως για παράδειγμα στυλό, αναπτήρες, μπρελόκ και διάφορα μικροπράγματα. Ωστόσο, ένας βουλευτής από την Αττική, ανέβασε το level του ανταγωνισμού, καθώς δίνει πανάκριβα δώρα για να κερδίσει στη μάχη του σταυρού.

Ο εν λόγω υποψήφιος βουλευτής, μοίραζε το «κιτ» του συνταξιούχου και το επιτελείο του είχε στήσει καρτέρι έξω από ΚΑΠΗ! Τι περιείχε το περιβόητο... κιτ του ηλικιωμένου ψηφοφόρου; Ενα κουτί βιταμίνες C και D3, μία κρέμα χεριών και δύο μάσκες FFP2! Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, η αξία τους, ανέρχεται στα 6,5 ευρώ και με την συσκευασία θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστον στα 7 ευρώ! Φανταστείτε λοιπόν, πόσα τέτοια θα έχει φτιάξει ο εν λόγω υποψήφιος και πόσα χρήματα θα δαπάνησε για να φτιάξει το... νεσεσέρ των εκλογών!

Στο κιτ συμπεριλαμβανόταν βεβαίως και η κάρτα του υποψήφιου βουλευτή, ο οποίος προς το παρόν παραμένει... άγνωστος, ωστόσο, μετά και την δημοσιοποίηση της είδησης, θεωρείται δεδομένο πως πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε τον υποψήφιο που έχει ως target group τους ηλικιωμένους! Για να δούμε, αν θα πιάσουν τόπο τα... πεσκέσια κι αν καταφέρει να είναι ένας από τους 300 της επόμενης Βουλής... Για την ιστορία, ο υποψήφιος βουλευτής πολιτεύεται στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.