Μενού
playboy
Playboy | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Δύο χρόνια μετά την διακοπή έκδοσης του εμβληματικού περιοδικού Playboy, η εταιρεία αποφάσισε να το επαναλανσάρει ψηφιακά μέσα το 2023... με μια ειδοποιό διαφορά! Θα κοντράρει το OnlyFans! Επομένως, αντί για «κουνελάκια» του Playboy, θα υπάρχουν «δημιουργοί περιεχομένου» του Playboy, που θα δημοσιεύουν περιεχόμενο για ενηλίκους στις σελίδες τους, θα δίνουν στους συνδρομητές αποκλειστική πρόσβαση στις ζωές τους και ως επί το πλείστον μέρος αυτού του περιεχομένου θα κοσμεί τα ψηφιακά εξώφυλλα του περιοδικού. Η πλατφόρμα που λανσάρει η εταιρεία λέγεται «Centerfold». 

Πάντως, το δεύτερο εξώφυλλο έχει εμφανιστεί ήδη στην DailyMail και απεικονίζει το μοντέλο Amanda Cerny, το οποίο έχει κερδίσει ήδη περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια ως δημιουργός του Playboy χρησιμοποιώντας την έκδοση beta της πλατφόρμας, «Centerfold». Το Playboy κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το «Centerfold» με την Cardi B τον Δεκέμβριο του 2021 ως ένα μέρος «δημιουργικής ελευθερίας, καλλιτεχνικής έκφρασης και απελευθέρωσης του σεξ». 

Είσοδος στην πλατφόρμα κατόπιν αιτήσεως 

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ OnlyFans και Playboy είναι ότι ενώ ο καθένας μπορεί να γίνει δημιουργός του OnlyFans, όμως οι δημιουργοί του Playboy πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να γίνουν αποδεκτοί από τη συντακτική του ομάδα. Έτσι, το κάνει αυτόματα ασφαλέστερο. Η Chief Brand Officer της εταιρείας, Rachel Webber, δήλωσε στη New York Post: «Η πλατφόρμα μας για τους δημιουργούς του Playboy είναι το περιοδικό Playboy για τον 21ο αιώνα. Δίνουμε τη δύναμη της δημιουργίας περιεχομένου στα χέρια της δημιουργικής κοινότητας και της δίνουμε τα εργαλεία για να αλληλεπιδρούν και να δημιουργούν έσοδα από τις βάσεις των θαυμαστών τους άμεσα».