Μενού
exogiinoi
Εισβολή εξωγήινων | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε μία από τις πιο αυξανόμενες τάσεις στο TikTok έχουν εξελιχθεί οι «χρονοταξιδιώτες», οι άνθρωποι δηλαδή που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το μέλλον και κάνουν βαρυσήμαντες προβλέψεις για το (συνήθως ζοφερό) μέλλον της ανθρωπότητας. Συχνά αυτές οι προβλέψεις είναι «σκοτεινές», συμπεριλαμβανομένων και αυτών για έναρξη πολέμων και πρόσκρουση αστεροειδών στον πλανήτη μας. Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, η τελευταία πρόβλεψη χρονοταξιδιώτη ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς, όπως αναφέρει, επίκειται εισβολή εξωγήινων στη Γη... σήμερα!

Ο TikToker που κάνει την πρόβλεψη, ονόματι Eno Alaric, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @theradiantimetraveller, ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2671. Ο λογαριασμός του έχει περισσότερους από 350.000 followers και η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει έγινε τον περασμένο Οκτώβριο όπου και έγραψε: «Ναι, είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο, ο κόσμος σύντομα θα τελειώσει».

Συνεχίζει: «Ένα πολύ εχθρικό εξωγήινο είδος έρχεται να πάρει πίσω τη Γη, δεν θα κερδίσουμε. Ένας άλλος εξωγήινος, του οποίου ο κόσμος καταστράφηκε από τους εχθρούς, θα σώσει κάποιους από εμάς. Στις 23 Μαρτίου 2023, περίπου 8.000 άνθρωποι θα μεταφερθούν σε έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη».

Διευκρινίζοντας την εν λόγω «προφητεία», αναφέρει στη συνέχεια ότι η Γη δεν τελειώνει στις 23 Μαρτίου. Απλά το είδος «The Champion» θα φέρει ανθρώπους σε κάποιον άλλο πλανήτη.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-11894333/TikTok-time-traveller-claims-earth-invaded-aliens-TODAY.html#v-8273716956450961249

Το «γλέντι» στα social media

Οπως είναι λογικό, το εν λόγω βίντεο έγινε δεκτό με εκατοντάδες σχόλια, στη συντριπτική τους πλειονότητα... σαρκαστικά. Ένας έγραψε: «Αυτή την Πέμπτη; Φτιάχνω το χειρόφρενο μου, θα γίνει η εισβολή πριν πληρώσω ή μετά;».

«Απόδειξε το. Πες μου ποιοι είναι οι αριθμοί της λοταρίας στο PowerBar αυτήν την εβδομάδα», πρόσθεσε ένας άλλος. Ένας τρίτος έγραψε: «Κι εγώ είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο και ήρθα να σας πω ότι την 1η Ιανουαρίου είναι η Πρωτοχρονιά…»

Αλλες «προφητείες»

Στη συνέχεια ο Eno έκανε ένα άλλο βίντεο, στο οποίο ανέφερε ότι ένα εχθρικό εξωγήινο είδος που ονομάζεται «The Distants» σχεδιάζει να κατακτήσει τη Γη. Παράλληλα, υποστήριξε ότι το είδος ονόματι «Champion» θα πάει μερικούς ανθρώπους σε άλλο κατοικήσιμο πλανήτη. «Θα επιλέξει τους καλύτερους από τους καλύτερους για να εξασφαλιστεί η επιβίωση του ανθρώπινου είδους».

Μάλιστα, ο Eno προχωρά συχνά σε διάφορες προβλέψεις και αναλύσεις για το άμεσο μέλλον μας... Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως το 2025 οι πρώτες ανθρώπινες αποικίες θα δημιουργηθούν στον Άρη, όπου και θα βρεθούν ανθρώπινα οστά που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι προέρχονται από τον «κόκκινο πλανήτη».

Το 2026, η μεγαλύτερη ηλιακή έκλαμψη στην Ιστορία θα «χτυπήσει» τη Γη. Αυτό θα προκαλέσει παγκόσμια διακοπή ρεύματος για έξι εβδομάδες.

Το 2027, πάλι, μία «σκουληκότρυπα» θα ανακαλυφθεί κοντά στον Αρη.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA