Μενού
guiness
Μπύρα Guiness | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το να είσαι γονιός σίγουρα δεν είναι και από τα πιο απλά πράγματα, καθώς όσο μεγαλώνει ένα παιδί αυξάνονται και οι υποχρεώσεις του γονιού από κάθε άποψη, είτε μιλάμε για άυλες όπως είναι η διαρκής υποστήριξη και συμβουλή του παιδιού σου -στο σχολείο και αλλού- είτε για υλικές μέσα από την αγορά δώρων κλπ. Η περίπτωση του συγκεκριμένου άνδρα δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς κατάφερε να μπερδέψει την μπύρα με το... ανθρακούχο νερό και αποφάσισε να το δώσει στο παιδί του ως συνοδευτικό ποτό για το φαγητό του.

Ο ίδιος, μιλώντας για την επική του γκάφα στο TikTok, ανέφερε σχετικά: «Πήγα και πήρα τον παιδί μου σήμερα από το σχολείο, επειδή έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος», είπε στην αρχή εξηγώντας, παράλληλα, και την καλύτερη συμβουλή που του έδωσαν όταν έγινε γονιός: «Οταν γεννήθηκε ο γιος μου που μού έδωσαν είναι ότι ξέρεις περισσότερα πράγματα απ' όσο νομίζεις ότι δεν ξέρεις, αλλά η σημερινή μέρα δεν αποτελεί ανάλογο παράδειγμα», συνέχισε ο πατέρας σχετικά με την γκάφα που έκανε και να δώσει μπύρα στον γιο του.

Βέβαια, κατάφερε -υπό μία έννοια- να δικαιολογήσει τον εαυτό, παραθέτοντας αντικριστά τα δύο κουτιά από την μπύρα «Guinness» και του ανθρακούχου νερού τα οποία και είχαν παρόμοια συσκευασία. «Το ένα από αυτά είναι ανθρακούχο νερό και του αρέσει να το βάζω στο κολατσιό του γιατί είναι φοβερό», εξήγησε ο μπαμπάς. «Το ένα από αυτά δεν είναι ανθρακούχο νερό παρόλο που μοιάζει με το κουτάκι του ανθρακούχου νερού, αλλά σίγουρα δεν είναι. Επομένως, πρέπει να πάω να πάρω το παιδί μου από το σχολείο και να προσπαθήσω να εξηγήσω την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με το μπέρδεμα».

Αρκετοί είναι αυτοί που σχολίασαν τη γκάφα του πατέρα, μοιραζόμενοι τις ανάλογες γκάφες που είχαν κάνει. Μεταξύ αυτών, και ένας πατέρας ο οποίος έβαλε στο κολατσιό του γιου του λιχουδιές για... γάτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.