Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ότι θα γίνει παππούς ένας μεγιστάνας από τη Βρετανία, ο οποίος χάρισε στην εγγόνα του, μόλις 2 ημερών, ένα ακίνητο που κοστολογείται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ο λόγος για τον Barrie Drewitt Barlow, του οποίου η καθαρή θέση κοινώς στα αγγλικά net worth αγγίζει τις 200 εκατομμύρια λίρες, και με τον πρώην σύζυγό του Tony Drewitt-Barlow, υποδέχθηκαν στον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα την εγγόνα τους, τη Μαρίνα.
Το ακίνητο και το καταπίστευμα
Όπως αναφέρει η Mirror, αντί να της χαρίσει στο κοριτσάκι ένα ζευγάρι μπότες ή μια κουδουνίστρα, ο Barrie χάρισε στη Μαρίνα ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών καθώς και ένα καταπίστευμα αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, πράγμα που σημαίνει ότι το μικρό κοριτσάκι είναι ήδη πολυεκατομμυριούχο.
Σε μια ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι η κόρη του Saffron Drewitt-Barlow, 23 ετών, γέννησε το Σάββατο 24 Ιουνίου, δηλώνοντας: «Το κορίτσι μου απέκτησε σήμερα το δικό της κορίτσι».
Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι «Ο Tony και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για την κόρη μας και τον Conor Tucker που έφεραν αυτή τη μικρή πριγκίπισσα στην οικογένειά μας. Η πρώτη μας εγγονή και μια νέα πριγκίπισσα για να την κακομάθουμε».
«Το Σαββατοκύριακο της αγόρασα ένα νέο σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίων λιρών και έδωσα εντολή σε μια ομάδα διακοσμητών να το ανακαινίσουν πλήρως για εκείνη. Ο Aspen (σ.σ. ο αδερφός της νεαρής μητέρας) μόλις τους αγόρασε ένα καροτσάκι Dior και ένα καροτσάκι αξίας 5.000 λιρών».
Και συνέχισε: «Η μαμά μου είναι πολύ ευτυχισμένη και επειδή είναι το πρώτο εγγόνι του Τόνι, έχει δημιουργήσει ένα καταπιστευματικό ταμείο 5 εκατομμυρίων λιρών γι' αυτήν, οπότε είναι ήδη πολυεκατομμυριούχος».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.