Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ότι θα γίνει παππούς ένας μεγιστάνας από τη Βρετανία, ο οποίος χάρισε στην εγγόνα του, μόλις 2 ημερών, ένα ακίνητο που κοστολογείται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ο λόγος για τον Barrie Drewitt Barlow, του οποίου η καθαρή θέση κοινώς στα αγγλικά net worth αγγίζει τις 200 εκατομμύρια λίρες, και με τον πρώην σύζυγό του Tony Drewitt-Barlow, υποδέχθηκαν στον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα την εγγόνα τους, τη Μαρίνα.
Το ακίνητο και το καταπίστευμα
Όπως αναφέρει η Mirror, αντί να της χαρίσει στο κοριτσάκι ένα ζευγάρι μπότες ή μια κουδουνίστρα, ο Barrie χάρισε στη Μαρίνα ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών καθώς και ένα καταπίστευμα αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, πράγμα που σημαίνει ότι το μικρό κοριτσάκι είναι ήδη πολυεκατομμυριούχο.
Σε μια ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι η κόρη του Saffron Drewitt-Barlow, 23 ετών, γέννησε το Σάββατο 24 Ιουνίου, δηλώνοντας: «Το κορίτσι μου απέκτησε σήμερα το δικό της κορίτσι».
Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι «Ο Tony και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για την κόρη μας και τον Conor Tucker που έφεραν αυτή τη μικρή πριγκίπισσα στην οικογένειά μας. Η πρώτη μας εγγονή και μια νέα πριγκίπισσα για να την κακομάθουμε».
«Το Σαββατοκύριακο της αγόρασα ένα νέο σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίων λιρών και έδωσα εντολή σε μια ομάδα διακοσμητών να το ανακαινίσουν πλήρως για εκείνη. Ο Aspen (σ.σ. ο αδερφός της νεαρής μητέρας) μόλις τους αγόρασε ένα καροτσάκι Dior και ένα καροτσάκι αξίας 5.000 λιρών».
Και συνέχισε: «Η μαμά μου είναι πολύ ευτυχισμένη και επειδή είναι το πρώτο εγγόνι του Τόνι, έχει δημιουργήσει ένα καταπιστευματικό ταμείο 5 εκατομμυρίων λιρών γι' αυτήν, οπότε είναι ήδη πολυεκατομμυριούχος».
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.