Μενού
Διονύσης Ατζαράκης
Διονύσης Ατζαράκης | (Youtube Dionysis Atzarakis)
  • Α-
  • Α+

Ο Διονύσης Ατζαράκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube που φέρει τον τίτλο «Ελληνάρας για Λάνθιμο» και έχει γίνει viral. Καθισμένος σε μία πολυθρόνα και μασόντας τσίχλα, πίνοντας φραπέ και παίζοντας κομπολόι παριστάνει τον «Ελληνάρα» που ειρωνεύεται τη διάκριση του Γιώργου Λάνθιμου και της ταινίας του Poor Things στις Χρυσές Σφαίρες, ενώ απαντά σε ερωτήσεις που δέχεται για τον Έλληνα σκηνοθέτη.

«Χρυσή Σφαίρα ο Λάνθιμος, όρσε τα έργα σου διοίκηση. Δεν έχω δει την ταινία αλλά έχω δει το τρέιλερ και κόβει το μάτι μου. Τι να δω, που είναι εκεί η Έμμα Στόουν και χορεύει σαν παρτσακλό με τον Χαλκ;».

«Δεν τα μπορώ αυτά που κάνει τα ξενόφερτα τα ανώμαλα, δες ελληνικές ταινίες να ανοίξει το μάτι σου, τον Καζαντζάκη, τον Καπετάν Μιχάλη, τους 300. Να μάθεις λίγο ιστορία» λέει στη συνέχεια.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χαίρεται που ένας Έλληνας πετυχαίνει στο εξωτερικό, απάντησε: «Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα φίλε. Τι λέει ο φλώρος ότι δεν υπάρχουν στούντιο στην Ελλάδα; Να τον πάω ΄γω Γκάζι, Μεταξουργείο, γεμάτο στούντιο είναι εκεί».

Παρακολουθήστε το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA