Μενού
πλυντήριο
Unsplash
  • Α-
  • Α+

Ο Sai Tirumalaneedi από το κρατίδιο Άντρα Πραντές στην Ινδία συγκέντρωσε τα βλέμματα δημιουργώντας το μικρότερο πλυντήριο ρούχων στον κόσμο. Το κατόρθωμα του άνδρα παρουσιάστηκε πρόσφατα στη σελίδα των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες στο Instagram, προκαλώντας θαυμασμό και περιέργεια.

Βίντεο που αναρτήθηκε από το Guinness World Records στις 21 Φεβρουαρίου, παρουσιάζει μια γεύση από τη διαδικασία κατασκευής του μικροσκοπικού πλυντηρίου ρούχων από τον Tirumalaneedi.

Με προσοχή συναρμολογεί τη μικρή συσκευή χρησιμοποιώντας μια σειρά από μικροσκοπικά μέρη, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη και ενός μικρού σωλήνα, καταλήγοντας σε ένα πλήρως λειτουργικό πλυντήριο ρούχων.

Ο Tirumalaneedi βάζει ένα κομμάτι ύφασμα μαζί με νερό και απορρυπαντικό στο μηχάνημα, ξεκινώντας τη διαδικασία πλύσης. Στη συνέχεια αφαιρεί το ύφασμα καθαρό.

«Το μικρότερο πλυντήριο ρούχων 37mm x 41mm x 43mm (1.45in x 1.61in x 1.69in) από τον Sai Tirumalaneedi», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης των ρεκόρ Γκίνες στο Instagram.

Από τότε που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές. Το μικρότερο πλυντήριο ρούχων έχει προκαλέσει καταιγισμό σχολίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA