Μενού
TikToker μιλάει για τους Millenials
TikTok
  • Α-
  • Α+

Millennials αποκαλούνται οι άνθρωποι που γεννήθηκαν από το 1981 έως και το 1996, οι οποίοι γίνονται νέα τάση στο TikTok για τον τρόπο ζωής που είχαν τότε, σε σχέση με το πώς μεγάλωσαν οι άλλες γενιές.

Η TikToker DIonisia Κ δημοσίευσε ένα βίντεο λέγοντας τι έκαναν οι millennials στην Ελλάδα όταν ήταν πιο μικροί.

Οι Millennials στην Ελλάδα

«Είμαστε millennials προφανώς και παίρναμε το 141 για να ακούσουμε την ώρα. Είμαστε millennials εννοείται ότι είχαμε αυστηρό πρόγραμμα το απόγευμα. Μικρούτσικος, μεξικάνικα, Καλημέρα Ζωή, Λάμψη με τη γιαγιά», είπε. 

«Είμαστε millennials, εννοείται ότι πηγαίναμε και φροντιστήριο και ιδιαίτερα γιατί είχαν λεφτά. Είμαστε millennials, εννοείται ότι κανένα παιδί μετά δεν μπορούσε να πάει να σπουδάσει γιατί οι γονείς μας τελικά δεν είχαν λεφτά.

«Είμαστε millennials, εννοείται ότι φεύγαμε για το χωριό 05:30 ώρα το πρωί για να μην μας πιάσει η ζέστη. Είμαστε millennials, εννοείται ότι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή τρώγαμε όσπρια. Είμαστε millennials, προφανώς και στα πίσω καθίσματα (του αυτοκινήτου) δεν είχαμε καθισματάκια και ζώνες… Γιατί σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι».

@dionc_k

Ειμαστε millenials που να μην ημασταν! #millenials #90skids #childhood #greekfamily

♬ πρωτότυπος ήχος - Dionisia K.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA