Μενού
εκκλησία
Pexels.com
  • Α-
  • Α+

«Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα» λέει μια λαϊκή ρήση. Επίσης, σύμφωνα με τον σχετικό κατάλογο, η περιέργεια είναι αμαρτία για την Ορθόδοξη Εκκλησία, οπότε να είστε λίγο πιο «μη - περίεργοι», αν δεν θέλετε να σπάσετε το κοντέρ με τις αμαρτίες μέχρι το τέλος της ζωής σας.

Επίσης, αν ανυπομονείτε να διαβάσετε το ζώδιο σας, αν θέλετε να τσεκάρετε μήπως αυτό τον μήνα οι Παρθένοι έχουν εύνοια στα οικονομικά τους, είναι πιθανό επίσης στην επόμενη σας ζωή, να μη συχνάζετε με αγγέλους και άλλες φιγούρες του παραδείσου.

Μπορείτε να αντέξετε με μια τέτοια μοίρα;

Εκτός των ομοφυλόφιλων, ανδρών και γυναικών, με τους οποίους η εκκλησία δίνει σφοδρή μάχη πλέον, φαίνεται πως για να βρεθείς στη μαύρη λίστα της Ορθοδοξίας αρκεί να χορεύεις «κακή μουσική» (φαντάζομαι τραγούδια με τη λέξη «Αμαρτίες» από κάθε μουσικό είδος έχουν ήδη αποκηρυχθεί) ή «χορούς έξαλλους» και να κάνεις «αστεία πονηρά».

Πάμε στα πιο σοβαρά

Αν έχεις προχωρήσει σε πολιτικό γάμο ή αν πριν τον γάμο και την εύρεση του συντρόφου σου, ταξίδευες μόνος σου «στον κόσμο της ντροπής», όπως περιέγραφαν τα Ημισκούμπρια τον αυνανισμό στο κομμάτι «Το Σεξ», κατάλαβες ήδη με πόσο μελανά χρώματα έχει διαγραφεί η μοίρα σου.

Όσο για τους γυμνιστές που καπνίζουν και έχουν συνάψει σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου, εκεί, τα λόγια είναι περιττά. 

Η παρακάτω λίστα με τις αμαρτίες κατά την Ορθόδοξή Εκκλησία χρησιμεύει και σαν «σκονάκι» σε υποθετικό κουίζ με τίτλο «Πόσο αμαρτωλός/ή είσαι;»

αμαρτιες
Ο πλήρης κατάλογος των αμαρτιών κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA