Μενού
dionusis-atzarakis
Διονύσης Ατζαράκης | @Dionysis Atzarakis
  • Α-
  • Α+

Ο Διονύσης Ατζαράκης... ξαναχτυπά με βίντεο στο οποίο ανακρίνει τον... Μέγα Αλέξανδρο για να μάθει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, μετά τις αντιδράσεις για τη σειρά που προβλήθηκε στο Netflix. 

Ο Διονύσης Ατζαράκης στέκεται στον καναπέ μπροστά από τον καλεσμένο του με έναν φραπέ και ένα κομπολόι στο χέρι και τον ρωτά αν «γυαλίζει το δόρυ».

Ο Μέγας Αλέξανδρος (Λευτέρης Ελευθερίου) τού απαντά χωρίς να κρύψει την αμηχανία του και χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνουν οι «όροι» που χρησιμοποιεί ο Νεοέλληνας που έχει απέναντί του. Μάλιστα, δεν διστάζει να τον υποβάλλει και σε συγκεκριμένες δοκιμασίες που θα πιστοποιήσουν ή μη αν ήταν ομοφυλόφιλος. 

Αργότερα η συζήτηση έφτασε στον Ηφαιστίωνα. «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι» λέει ο Διονύσης Ατζαράκης και ο «Μέγας Αλέξανδρος» απαντά: «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

«Δεν μας νοιάζει η σεξουαλικότητα γενικά, ας ήταν όσο ρευστή ήθελε, η δική σου μας νοιάζει» ανταπαντά ο κωμικός, με τον «Μέγα Αλέξανδρο» να φεύγει φανερά πλέον εκνευρισμένος από το πλατό.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.