Μενού
winamp
botland.store
  • Α-
  • Α+

Λένε πως γεύσεις, αρώματα ή ήχοι που έχεις «ζήσει» στην παιδική σου ηλικία, δεν φεύγουν ποτέ από το μυαλό και κάθε φορά που τα ξανασυναντάς, έρχονται άμεσα αναμνήσεις. Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε, το αντίθετο μάλιστα. Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, οι συγκεκριμένοι ήχοι θα σας γυρίσουν ξανά πολλά χρόνια πίσω. Ειδικά εκείνους που μεγάλωσαν στη δεκαετία του 1990 ή και του 2000.

Μουσικά σήματα, ήχοι υπολογιστή και βέβαια το... must κάθε τέτοιου αναμνησιακού βίντεο, εκείνος ο «απόκοσμος» ήχος που έκαναν τα μόντεμ στα πρώτα χρόνια του ίντερνετ μέχρι να συνδεθούν μέσω της απλής τηλεφωνικής γραμμής, στο διαδίκτυο.

Δείτε, λοιπόν, και θυμηθείτε μεταξύ άλλων τα intro από αγαπημένα παιχνίδια, τους ήχους που έκαναν οι υπολογιστές όταν άνοιγαν (μετά από αρκετή αναμονή πάντα) αλλά και ηχητικά σήματα γνωστών κινηματογραφικών στούντιο που έπαιζαν πάντα πριν από τους τίτλους έναρξης.

 


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA