Μενού
Bryan Johnson
Twitter
  • Α-
  • Α+

Ο εμμονικός με την ηλικία εκατομμυριούχος, Bryan Johnson, είναι 46 ετών και δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί να μείνει νέος κάνοντας τρελές δίαιτες με δεκάδες χάπια την ημέρα.

Πλέον προσπαθεί να κρατήσει νέο και τον 70χρονο πατέρα του με έναν περίεργο τρόπο. Αυτός ο τρόπος είναι να του δίνει το αίμα του, κάτι που έκανε και ο ίδιος με τον μικρό του γιο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο εκατομμυριούχος ισχυρίζεται πως ο πατέρας του έχει μειώσει κατά 25 χρόνια τον ρυθμό γύρανσής του, από τότε που έλαβε 33,8 ml από το «σούπερ αίμα» του -όπως το χαρακτηρίζει-  μέσω μεταγγίσεων.

«Η ταχύτητα γήρανσης του πατέρα μου επιβραδύνθηκε κατά 25 χρόνια μετά τη λήψη ενός λίτρου από το πλάσμα μου», είπε ο Bryan Johnson και έγραψε στο Twitter: «Το σούπερ αίμα μου μείωσε την ηλικία του μπαμπά μου κατά 25 χρόνια».

Σημείωσε πως έχει δώσει αίμα μονάχα στον πατέρα του και ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν γίνεται αυτό, καθώς δεν είναι ακόμα επαληθευμένο ότι αυτός ο τρόπος ελαττώνει την γήρανση.

«Παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα πόσο καιρό θα παραμείνει η μειωμένη ταχύτητα γήρανσης του μπαμπά μου. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει έξι μήνες», είπε ο εκατομμυριούχο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.