Σε «βατερλώ» εξελίσσεται για την κυβέρνηση των Συντηρητικών και τον βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ, η εξέλιξη της διαδικασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς, όπως δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται πως οι «Εργατικοί» θα επικρατήσουν άνετα.
Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Ρίσι Σούνακ μπορεί να μην εκλεγεί καν στην εκλογική του περιφέρεια, γεγονός υπαρκτό για τον βρετανικό κοινοβουλευτισμό, αλλά αρκετό σπάνιο.
Η –αναμενόμενη– ήττα του Ρίσι Σούνακ και των Συντηρητικών αποτελεί τροφή για τα λεγόμενα τρολς. Ένα απ' αυτά είναι και ο λογαριασμός της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair, ο οποίος φαίνεται πως κρατάει «ζεστη» μία θέση για τον πρώην πρωθυπουργό.
Στο αεροπλάνο βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
«Μην ανησυχείς Ρίσι Σούνακ, έχουμε μία θέση και για σένα» ανέφερε ο λογαριασμός της Ryanair στο Twitter, σε ένα από τα κλασικά χιουμοριστικά tweets της εταιρείας στα social media.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.