Μενού
Γάμος
Γάμος | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ταράχτηκε μια διοργανώτρια γάμων καθώς όχι ένας, αλλά τέσσερις καλεσμένοι πήγαν στον γάμο που είχε αναλάβει φορώντας λευκά. Η επαγγελματίας γάμων δεν άντεξε και δημοσίευσε ένα TikTok και να πει σε όλους πως «δεν φοράμε λευκά στους γάμους».  

«Αν δεν το ξέρεις, θα το μάθεις. Δεν φοράς λευκά σε έναν γάμο ή ανοιχτά ρούχα. Τέσσερις άνθρωποι καταστρέφουν τον γάμο» είπε. 

Πήγε και μίλησε σε κάθε «παραβάτη» 

Η διοργανώτρια είπε πως η νύφη παρατήρησε πρώτη τους τέσσερεις καλεσμένους και όχι η ίδια.

Τότε της ζήτησε να πάει και να κάνει παράπονα στις γυναίκες που φόρεσαν λευκά. «Δεν μπορείς να μου πεις ότι αυτό δεν είναι ένα νυφικό» είπε για μια γυναίκα με ένα μακρύ λευκό φόρεμα. 

«Κυρίες δεν φοράτε (λευκά) πράγματα που μοιάζουν με τη νύφη. Είμαι η διοργανώτρια γάμου και τους είπα ότι δεν είναι εντάξει. Κάνω τη δουλειά μου και αυτό πρέπει να κάνεις. Μην φοράς λευκά, κρεμώδη, ανοιχτό ροζ. Απλώς μην το κάνεις» είπε με αγανάκτηση. 

Πολλοί σχολίασαν κάτω από το βίντεο πως ο καθένας μπορεί να φορέσει ότι θέλει, αλλά η διοργανώτρια ήταν κάθετη και είπε αυστηρά πως «αυτό δεν είναι εντάξει».

Οι απαντήσεις των καλεσμένων 

Μια από τις καλεσμένες που είχε ντυθεί με πολύ ανοιχτά χρώματα είπε «Ξέρουμε τη νύφη από τότε που ήταν μικρή, δεν την προσβάλλουμε άρα όλα θα είναι εντάξει». 

Η δεύτερη είπε: «Ο γιος μου παντρεύτηκε πέρσι και είχα δύο φορέματα να διαλέξω, αυτό και άλλο ένα. Δεν είχα φόρεσα αυτό το φόρεμα καθόλου και σκέφτηκα να το φορέσω τώρα γιατί είναι γάμος». 

Η τρίτη γυναίκα είπε: «Δεν κατάλαβα ότι είναι πρόβλημα επειδή φοράω μαύρο παντελόνι».  Η τελευταία είπε: «Είναι στην κουλτούρα μου να φοράω τέτοια φορέματα σε γάμους». 

«Δεν ζήτησε καμία συγγνώμη και τρελαίνει το μυαλό μου» πρόσθεσε η απογοητευμένη διοργανώτρια.

@cari.izaguirre

Replying to @MA Witherspoon Lets just say the NOT bride was the talk of evening… #whitedress #notthebride #properetiquette #whatnottowear #weddingplanner

♬ original sound - Cari ✨
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA