Μενού
Κολοκύθα του halloween
Κολοκύθα του halloween | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας ιερέας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη αφού κατέστρεψε παιδικές διακοσμήσεις «σατανικές» κολοκύθας για το Halloween.

Όπως αναφέρει η NewYorkPost  ο ιερέας από την Τσεχία, εντόπισε μια έκθεση από σκαλισμένες κολοκύθες κοντά στην εκκλησία του και τις κατέστρεψε λοσχερώς.

Τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το σκαλίσματα, ήταν συντετριμμένα όταν ανακάλυψαν τις κατεστραμμένες εφευρέσεις τους.

Άρχισαν να δουλέψουν σκαλίζοντας νέες κολοκύθες και τις άφησαν στο πάρκο, με τον ιερέα να τις καταστρέφει ξανά.

Τελικά, ο ιερέας ζήτησε «συγγνώμη», λέγοντας πως αν ήξερε ότι τις είχαν φτιάξει παιδιά, δεν θα τις είχε καταστρέψει.

Ο ιερέας είναι μέρος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, ο οποίος βλέπει το Halloween ως ανάθεμα για τη θρησκεία του.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Priest slammed for destroying child’s ‘satanic’ Halloween pumpkin decorations <a href="https://t.co/NN6ionxLJt">https://t.co/NN6ionxLJt</a> <a href="https://t.co/xZMHeOQ0IC">pic.twitter.com/xZMHeOQ0IC</a></p>&mdash; New York Post (@nypost) <a href="https://twitter.com/nypost/status/1715843829197131835?ref_src=twsrc%5Etfw">October 21, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA