Μενού
Γυναίκα υποστηρίζει ότι είχε σχέση με φάντασμα
Γυναίκα υποστηρίζει ότι είχε σχέση με φάντασμα | YouTube
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα στην Κολομβία υποστηρίζει πως εδώ και 20 χρόνια είχε σχέση με ένα φάντασμα, με το οποίο έκανε και σεξ. Τώρα, όπως λέει, πάει κόντρα στον έρωτα της με το φάντασμα, καθώς υποστηρίζει ότι αποφάσισε να τον χωρίσει όταν συνειδητοποίησε πως έχει κυνόδοντες και πρόσωπο τέρατος.

Η γυναίκα ονόματι Πάολα, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη σχέση της με το φάντασμα στην εκπομπή Sin Carreta του Canal 1 της Κολομβίας. 

Όπως είπε πως ξεκίνησαν όταν: «Μια μέρα, ήμουν ξαπλωμένη όταν ένιωσα ένα χέρι να κινείται από τα πόδια μου προς το στήθος μου. Ήταν περίεργο, τρόμαξα. Από εκείνη τη στιγμή, άρχισε να έρχεται κοντά μου σαν πνεύμα για να κάνει σεξ μαζί μου».

Παρόλο που τον ερωτεύτηκε είπε πως 20 χρόνια μετά είδε το πρόσωπο του και αποφάσισε να μη συνεχίσει.

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος άντρας. Αυτό το είχα καταλάβει, αλλά μία μέρα που τον κοίταξα, είχε κυνόδοντες και πρόσωπο γκαργκόιλ. Η πρώτη φορά που είδα το πρόσωπό του ήταν κι όταν αποφάσισα ότι δεν θα συνεχίσω τη σχέση».

Την υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι 

Σύμφωνα με την DailyMail, η Πάολα παρακολουθείται από ειδικούς που πιστεύουν απολύτως στους ισχυρισμούς της. Η ψυχολόγος της, Martiza Montealegre, είπε: «Η περίπτωση της, δεν είναι καθόλου συνηθισμένη. Στην πραγματικότητα, οι δαιμονικές περιπτώσεις είναι εξαιρετικά μεμονωμένες» ενώ ο παράψυχολόγος, Jairo Urbex, πιστεύει ότι τα λόγια της είναι αξιόπιστα, προσθέτοντας ότι πιθανότατα ήταν σε σχέση με ένα «incubus». 

«Το incubus είναι μια δαιμονική οντότητα, είναι μια κατώτερη αστρική οντότητα. Ειδικεύονται στο να αρπάζουν ανθρώπους και να παίρνουν την ενέργειά τους» συμπλήρωσε. 

Βέβαια, αρκετά άτομα δεν πιστεύουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας, με μερικούς ντόπιους της περιοχής να μιλάνε περιγελώντας: «Πρέπει να ήταν σατανικό πνεύμα», «Έχω και εγώ ερωτευτεί μερικά φαντάσματα», «Ήταν ένας γείτονας με ένα σεντόνι με τρύπες». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA