Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Επιθετικό Μάρκετινγκ; Όχι, αλλά επίκληση στο συναίσθημα! Συγκίνηση προκαλεί η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση ενός μπαρ στην Ιρλανδία που έχει κερδίσει τον κόσμο.

Το σχεδόν 80 ετών Charlie’s Bar που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία έκανε μια διαφήμιση που δείχνει έναν παππούλη να είναι μόνος του κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Φαίνεται να πηγαίνει στο νεκροταφείο για να αφήσει λουλούδια στη γυναίκα του και έπειτα να περπατάει μόνος του στον δρόμο και να αποζητά λίγη παρέα.

Κανείς δεν του δίνει προσοχή, ώσπου φτάνει έξω από το μπαρ και ένα φιλικό ζευγάρι γύρω στα 30-35 ετών του δίνει προσοχή και του λέει να περάσει μέσα στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο χώρο. 

Αφού στην αρχή παίρνει μόνος του μια μπύρα, το σκυλάκι του ζευγαριού γίνεται φιλικό με τον κύριo και το ζευγάρι αποφασίζει να κάτσει μαζί του και να του κάνει παρέα.

Στο τέλος του βίντεο υπάρχει και ένα μήνυμα για όλους που δεν έχουν κάποιο ώστε να περνάνε χρόνο μαζί: «Δεν υπάρχουν ξένοι εδώ, μόνο φίλοι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη»

Σύμφωνα με τον Guardian, ο κύριος στη διαφήμιση είναι 73 ετών και είναι μέλος μιας θεατρικής ομάδας ερασιτεχνών.

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok με πολλούς χρήστες να επαινούν το μπαρ για το συγκινητικό μήνυμα προς τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους τα Χριστούγεννα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA