Μενού
Η δημοσιογράφος του NewsNation, Κέλι Μέγιερ
Η δημοσιογράφος του NewsNation, Κέλι Μέγιερ | (X @KellieMeyerNews)
  • Α-
  • Α+

Η Κέλι Μέγιερ βρισκόταν έξω από τον Λευκό Οίκο προκειμένου να δώσει το ρεπορτάζ της σε live σύνδεση, όταν ξαφνικά ένα πουλί προσγειώθηκε επάνω στο κεφάλι της.

Η δημοσιογράφος του NewsNation ετοιμαζόταν για την ζωντανή μετάδοση, όταν ένα περιστέρι πέταξε πίσω της και ακριβώς πάνω από το κεφάλι της.

Η δημοσιογράφος έσκυψε και φώναξε: «Θεέ μου, προσγειώθηκε πάνω μου» και το περιστέρι πέταξε μακριά ενώ η δημοσιογράφος προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα λόγια της για το τι είχε μόλις συμβεί και παραλίγο να βρίσει on camera.

«Ναι, είμαι εντάξει» είπε στους παραγωγούς, ενώ προσπαθούσε να ανακτήσει την ψυχραιμία της. Στη συνέχεια η ίδια δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. «Παιδιά, ξέρω ότι υπήρχαν πολλές ειδήσεις σήμερα, αλλά ένα πουλί προσγειώθηκε στο κεφάλι μου στον Λευκό Οίκο λίγο πριν βγω ζωντανά στο NewsNation. Ήθελε πραγματικά να εμφανιστεί δημόσια. Η αίθουσα τροφοδοσίας μας το έπιασε και το έσωσε για την δική σας απόλαυση φυσικά».

Ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνη που την παρότρυναν να πάει να αγοράσει λαχείο, καθώς όπως της εξήγησαν όταν ένα περιστέρι προσγειώνεται πάνω σε ένα άτομο, είναι καλή τύχη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA