Μενού
αγελαδα- αγγλια
  • Α-
  • Α+

Μια τρομακτική στιγμή καταγράφηκε με μια αγελάδα να πέφτει από ένα φορτηγό σε έναν κεντρικό δρόμο γεμάτο οδηγούς που πάνε με 110 χιλιόμετρα την ώρα. Η άτυχη αγελάδα έπεσε στην εσωτερική λωρίδα της διασταύρωσης 9 Μ6 που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Αγγλίας και ευτυχώς δεν συγκρούστηκε με κανένα αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με τη DailyMail, η αστυνομία είπε πως μια αγελάδα έπεσε ξανά από το φορτηγό 3 χιλιόμετρα παρακάτω με αποτέλεσμα να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος για 90 λεπτά μεταξύ των κόμβων επτά και δέκα. 

«Η αγελάδα έπεσε από το κάτω μέρος του φορτηγού, το φορτηγό δίπλα του μετακινήθηκε και εγώ έφυγα από το δρόμο είπε ο 52χρονος οδηγός που κατέγραψε το βίντεο από το όχημα του. «Η γυναίκα μου δεν με πίστευε όταν της είπα τι έγινε» πρόσθεσε. 


Η Αστυνομική Ομάδα Κεντρικών Αυτοκινητοδρόμων (CMPG) έγραψε στο X πως οι αγελάδες τραυματίστηκαν με τα τραύματα να είναι ασαφή.«Έχουμε δύο τραυματισμένες αγελάδες στο οδόστρωμα δύο μίλια η μία από την άλλη που έχουν πέσει από ένα φορτηγό. Τόσο το sb όσο και το nb παραμένουν κλειστά, ενώ προσπαθούμε να βγάλουμε τις τραυματισμένες αγελάδες από τον αυτοκινητόδρομο με ασφάλεια. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μπουν στην κίνηση»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA