Μενού
mentioum
Emily Dexter | likerofwords/ Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Emily Dexter υποστηρίζει πως είναι μέντιουμ και ότι έχει επαφές με νεκρούς. Η 31χρονη υποστηρίζει πώς γνωρίζει που πηγαίνουμε μετά τον θάνατο.

«Όταν πεθαίνουμε, πηγαίνουμε σε αυτό που αποκαλώ πνευματική ημέρα σπα», είπε το μέντιουμ σύμφωνα με τη NewYorkPost και συνέχισε: «Έτσι, κάνουμε παρέα με τους νεκρούς αγαπημένους μας για μια ή δύο εβδομάδες και μετά πηγαίνουμε εκεί, όπου γιατρευόμαστε από όλες τις δυσκολίες που είχαμε όσο ήμασταν άνθρωποι».

Αυτή η περίοδος, σύμφωνα με την ίδια, μπορεί να διαρκέσει από μια εβδομάδα έως και πέντε χρόνια, ανάλογα με «το άτομο και την πορεία του».

Η 31χρονη συνειδητοποίησε ότι ήταν μέντιουμ σε παιδική ηλικία και ισχυρίζεται ότι συνομιλούσε με τους νεκρούς, ενώ έπαιζε στο δάσος και μπορούσε να δει νεκρούς συγγενείς στο σπίτι της.

«Μπορούσα να το κάνω αυτό από τη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι όλοι μπορούσαν να δουν τους νεκρούς συγγενείς τους να στέκονται στο δωμάτιο μαζί τους – νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό.

Είπα στη μαμά μου για όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που μου είχαν συμβεί».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.