Μενού
leykada-kapetanios
Καπετάνιος στη Λευκάδα | TikTok
  • Α-
  • Α+

Όσοι έχουν πάει διακοπές στη Λευκάδα, θα έχουν παρατηρήσει πως αρκετά πρακτορεία αναλαμβάνουν κρουαζιέρες με τον γύρο του νησιού και το κλίμα είναι πάντα εορταστικό.

Ένας από τους καπετάνιους των πλοίων, ο κάπτεν Κώστας, κατάφερε όμως να γίνει viral στα social media, καθώς υποδέχθηκε τους ταξιδιώτες με μία επιτυχία του Βασίλη Καρρά.

Έχοντας ανέβει στην πλώρη του πλοίου «Makedonia Palace», βάση του οποίου είναι το Νυδρί, άρχισε να εξασκεί τις ερμηνευτικές του ικανότητες στο τραγούδι «από τον βορρά στον νότο», με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τους ταξιδιώτες, που έμπαιναν στο πλοίο.

Το ταξιδιωτικό κοινό φαίνεται πως εκτίμησε τις ικανότητες, και περισσότερο τον ζήλο του στο τραγούδι, με αρκετούς από αυτούς να τον αποθεώνουν. Δεν έλειψαν, μάλιστα, τα χειροκροτήματα και τα «μπράβο» για τη viral ερμηνεία.

Πέρα από το τραγούδι, οι ταξιδιώτες φαίνεται πως εκτιμούν την εταιρεία, που αναλαμβάνει τις κρουαζιέρες στη Λευκάδα, καθώς αρκετοί από αυτούς κάνουν λόγο στο Tripadvisor για «έμπειρο καπετάνιο με ωραίες μουσικές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA