Μενού
sakkari
Screenshot
  • Α-
  • Α+
H Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από τη Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ, με αποτέλεσμα να μείνει πολύ νωρίς εκτός της συνέχειας του US Open. Ο αποκλεισμός αυτός ήρθε μετά από κακές εμφανίσεις σε Wimbledon και Roland Garros και έφερε ως αποτέλεσμα ένα ξέσπασμα συναισθημάτων εκ μέρους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σάκκαρη λύγισε μπροστά στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα. Λίγο αργότερα σε δηλώσεις της στο Εurosport Greece η Σάκκαρη τόνισε: «Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες». 
 
«Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο», συμπλήρωνε. 
 
Το ξέσπασμά της αυτό δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστο από το ελληνικό του Twitter. Κάποιοι στήριξαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατανοώντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Κάποιοι άλλοι όμως έσπευσαν να την ειρωνευτούν τονίζοντας ότι έχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθούν από τις επιδόσεις της Ελληνίδας τενίστριας.
 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA