Μενού
σκουμας χορευω τρανς
Ο Skoumas, σήμερα.
  • Α-
  • Α+

Το «Χορεύω trance» μαζί με άλλες παρωδίες, όπως το «Κρασάκι του Τσου», είναι το Internet virality στη «βρεφική» εκδοχή του.

Αθωότητα, γέλιο, παρωδίες χωρίς φίλτρο σε μια εποχή που μοιάζει να συνέβη πριν 10 αιώνες.

Ο Skoumas μας άφησε ένα ιντερνετικό διαμαντάκι, το οποίο είχε sequel, με τίτλο «Χορεύω Ακόμα Trance». Ωραία χρόνια. Το θυμάστε;

Και το «Χορεύω Ακόμα Trance», κομμάτι που θα το ζήλευε ακόμα και ο Μιχάλης Ρακιντζής, εποχής S.A.G.A.P.O. 

Το κομμάτι φυσικά έγινε meme, υπήρξαν ένα σωρό διασκευές του, ακόμα και από τον ίδιο, έπαιξε σε τηλεοπτικές εκπομπές, έγινε συνώνυμο του ονόματος Skoumas. Στη συνέχεια έγραψε και άλλα κομμάτια, όπως το Ζήλεψε, το Κάγκουρες, το Facebook και γενικότερα, είχε μια έντονη παρουσία στο YouTube εποχής 2011-13. Ως εκεί. 

Πού βρίσκεται σήμερα ο «χορεύω trance»;

O Γιώργος Παπανικολάου, γνωστός και ως Skoumas, σήμερα:

Eίναι σαφές πως δεν χορεύει πια trance. Δεν χορεύει. Τελεία. 

Προτιμά τον Τζόνι Κας, στον οποίο κάνει ελεύθερη απόδοση στίχων στα ελληνικά.

Γράφει χριστιανική ποπ!

Τι συμβαίνει;

Ο Γιώργος Παπανικολάου σε video του έχει αποκαλύψει ότι στράφηκε προς την ορθοδοξία ύστερα από ένα γεγονός θρησκευτικού χαρακτήρα που βίωσε και δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Ο ίδιος τότε (2019) υποσχόταν πως το κανάλι του θα περιλάμβανε πια και χριστιανικού χαρακτήρα video αλλά και σατιρικά.

Μέχρι στιγμής, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αρέσκεται στο να ανεβάζει κάποιες σοφιστείες που κινούνται από το θρησκευτικού χαρακτήρα κήρυγμα ως τις θεωρίες συνομωσίας για «Αποκάλυψη» και «Έσχατες Ημέρες» και «Αράχνες» και άλλα πράγματα που θυμίζουν θρίλερ με ζόμπι.

Μιλάει υπερβολικά σιγά, δείχνει να έχει μια ελαφριά ταραχή στα λόγια του και μηδενικό ενδιαφέρον για οτιδήποτε αφορά την trance, το γέλιο, τα viral videos. 

Αξίζει να τονίσουμε πάντως πως ο Skoumas έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια σε όλο το κανάλι του. Σαν να θέλει να κάνει μονόλογο. 

Kρίμα!

χορευω τρανς

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.