Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Εθνική Ελλάδας το 2004 ήταν τόσο απρόσμενη που έφερε τεράστια κέρδη στις εταιρείες στοιχημάτων στη Μεγάλη Βρετανία. Υπολογίζεται ότι κέρδισαν πάνω από 300 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας ή 773 εκατομμύρια δολάρια.
Ο λόγος ήταν γιατί σχεδόν κανένας δεν είχε στοιχηματίσει ότι η Ελλάδα θα κέρδιζε τον τίτλο. Αυτό θεωρούνταν τόσο απίθανο να συμβεί που τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων έδιναν πιθανότητες 80-1. Εάν κάποιος πόνταρε 100 ευρώ ότι η Ελλάδα θα κατακτούσε τον τίτλο θα έπαιρνε 8000 ευρώ! Η αλήθεια όμως ήταν ότι η Ελλάδα δεν είχε καν πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mixanitouxronou.gr
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.