Μενού
ντανιελ ραντκλιφ
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο Ντάνιελ Ραντκλιφ παρήγαγε ένα ντοκιμαντέρ για τον ντουμπλέρ του, όσο πρωταγωνιστούσε στη σειρά ταινιών Harry Potter, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εργασίας του στις ταινίες του Μικρού Μάγου, έμεινε παράλυτος. 

Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Χολμς υπέστη σπονδυλική κάκωση κατά τη διάρκεια της πρώτης ταινίας «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1».

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram για το «μυστικό εγχείρημα», το οποίο υποστηρίζει ότι χρειάστηκε τέσσερα χρόνια να δημιουργηθεί. Το ντοκιμαντέρ του HBO, με τίτλο «The Boy Who Lived», θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τους δύο, καθώς και υλικό από τα κατορθώματα του David.

«Το να είμαι ντουμπλέρ ήταν η κλήση μου στη ζωή, και το να κάνω τον ντουμπλέρ του Harry ήταν η καλύτερη δουλειά στον κόσμο» έγραψε ο Ντέιβιντ στο Instagram.

Ο Ντέιβιντ ήταν έφηβος γυμναστής από το Έσεξ όταν επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον κασκαντέρ του Ντάνιελ στην πρώτη ταινία, όταν ο ηθοποιός ήταν 11 χρονών.

Ωστόσο, μια ατύχημα κατά τη διάρκεια της πρόβας, τον Ιανουάριο του 2009, αλλάξει την ζωή του «για πάντα», όπως δήλωσε.

«Αυτή η ταινία διηγείται την ιστορία όχι μόνο των επιτευγμάτων μου μπροστά από την κάμερα, αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζω καθημερινά, και τη γενική μου στάση ζωής μετά τον τραυματισμό μου στον αυχένα» είπε ο Χολμς.

«Στον γεμάτο αναταραχές κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε τώρα, θα ήθελα να παραθέσω μια ρήση του ίδιου του Χάρι Πότερ: 'Είμαστε τόσο δυνατοί όσο ενωμένοι είμαστε, τόσο αδύναμοι όσο διχασμένοι είμαστε» συμπλήρωσε ο συνεργάτης του Ράντκλιφ. 

Ο Ντέιβιντ ευχαρίστησε επίσης το ιατρικό προσωπικό, καθώς και τη συγγραφέα του Harry Potter, Τζ.Κ Ρόουλινγκ, και τον Ντάνιελ  για την υποστήριξή τους.

Γράφοντας για τον Ντάνιελ, είπε ότι και οι δύο ήταν «εξαιρετικά περήφανοι για το χρόνο που περάσαμε στις ταινίες του Harry Potter, και τη χαρά και την παρηγοριά που προσφέρει στο κοινό σε όλο τον κόσμο καθημερινά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο έχουν συνεργαστεί - ο ηθοποιός είχε καλέσει στο  podcast του, με τίτλο «Cunning Stunts» τον Ντέιβιντ, και είχαν μιλήσει, το 2020. 

.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA