Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι «Σαββατογεννημένες» έπαιζαν στην ελληνική τηλεόραση για πρώτη φορά και ο Γιώργος Καπουτζίδης ως «Χοσέ» έρχεται τώρα στο προσκήνιο με αφορμή τις εξελίξεις με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.
Ο διάλογος του Χοσέ με τη Σούλα αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον πρώτο να ρωτά τη «σενιόρα Σούλα», την οποία υποδύεται η Ράνια Σχίζα, πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», λέει και διερωτάται: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;».
«Τα είχε πει ο Καπουτζίδης», «Τόσο μπροστά» είναι κάποια από τα σχόλια…
- «Σα δεν ντρέπεστε» – Ξεσπά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα γυαλιά Meta: «Είναι δικά μου - Μου αρέσουν»
- Ιός του Δυτικού Νείλου: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα – Οι περιοχές της Αττικής στο «κόκκινο»
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παραδίδει μαθήματα καλοκαιρινού στυλ στη Μύκονο με ροζ μπικίνι
- Θρήνος στον Εθνικό Αστέρα: Πέθανε ο Νίκος Παπαδόπουλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.