Μενού
 
Το πανάκριβο μπουλντόγκ | Instagram - leanbullz_julian
  • Α-
  • Α+

Ο Rope Daddy είναι ένα από τα πιο πολύτιμα σκυλιά στον κόσμο και πρόκειται για ένα γαλλικό μπουλντόγκ

Ο ιδιοκτήτης του ξοδεύει κάθε μήνα τουλάχιστον 320€ για τη διατροφή του, η οποία περιέχει άφθονο γιαούρτι και ειδικά συμπληρώματα, ενώ η αξία του που φτάνει τα 110.000€ τον κάνει ένα από τα πιο «πολύτιμα» σκυλιά στον κόσμο.

Όπως τα περισσότερα κουτάβια που μεγαλώνουν, ο Rope Daddy τρώει ωμό κρέας και λαχανικά (συνήθως καρότα), αλλά παραδόξως ο ιδιοκτήτης του, του δίνει καθημερινά και ένα μπολ με γιαούρτι.

Σύμφωνα με τη Sun, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της οικογένειας των γαλλικών μπουλντόγκ, το είδος Big Rope είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι μικρές, συμπαγείς εκδόσεις του γαλλικού μπουλντόγκ, αλλά έρχονται με εντυπωσιακή μυώδη κατασκευή και τετράγωνο κεφάλι ακριβώς όπως τον Rope Daddy με όρθια αυτιά που συχνά αναφέρονται ως αυτιά νυχτερίδας.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι η εξαιρετικά φιλική τους φύση και η ισορροπημένη ιδιοσυγκρασία τους που σημαίνει ότι είναι υπέροχα με τα παιδιά και τους άλλους σκύλους, ενώ σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ράτσες μπουλντόγκ, τείνουν να έχουν χαμηλότερο ποσοστό προβλημάτων υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA