Μενού
μπιμπίλας
Instagram
  • Α-
  • Α+

Όταν μιλάμε για την υποκριτική του Σπύρου Μπιμπίλα και για το μωσαϊκό των χαρακτήρων που έχει υποδυθεί, τότε χρειαζόμαστε πολλά μέτρα χαρτί, ώστε να είμαστε απόλυτα δίκαιοι.

Ο 68χρονος ηθοποιός, στα 45 χρόνια της διαδρομής του σε σινεμά, θέατρο, τηλεόραση και μεταγλωττίσεις σειρών/ταινιών, έχει χαρίσει φωνή και σώμα σε ήρωες όπως ο χασάπης Λάκης Φουρτουνάκης (Κωνσταντίνου και Ελένης), ο Μόσχος Αμπεριάδης (Το Σόι Σου), ο αεικίνητος Τιμόν (Τιμόν και Πούμπα), ο Μπαγκς Μπάνι και ο Γρηγόρης Μολφρέδος (Κωστής Παλαμάς, ΕΡΤ).

Κανείς όμως δεν ήταν έτοιμος γι' αυτόν τον ρόλο, αν και εμφανίστηκε μόνο σε φορμάτ social media. Όχι, δεν αναφερόμαστε στη βουλευτική του διαδρομή. 

Πρόκειται για μια σειρά φωτογραφικών απεικονίσεων των 12 Αποστόλων από το περιοδικό Koita, που φιλοδοξεί να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά που συνδέει τον κόσμο τους με τον σημερινό, όπως διαβάζουμε στις σχετικές αναρτήσεις.

Ένα σημείο πάντως γίνεται σαφές: ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει έναν ακόμα ρόλο να ενσαρκώσει.

Η πρόκληση έχει δοθεί από τον ίδιο. Σκηνοθέτες ακούτε;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA