Όρεξη είχαν οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος να πειράξουν την μετεωρολόγο του σταθμού, για τα τερτίπια της οθόνης. Η Χριστίνα Σούζη κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε λέγοντας, «ρε τι τραβάω με σένα», σε ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο σκηνικό.
Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Σούζη, λέγοντας τον καιρό της ημέρας αλλά και των επόμενων 24ωρων, έκανε σαρδάμ στους βαθμούς Κελσίου, γιατί άλλαζαν στην οθόνη συνεχώς.
«Εικοσιτριαντάπεντε» της είπαν οι παρουσιαστές για να την πειράξουν, με την έμπειρη μετεωρολόγο να λέει «δεν φταίω, ότι βλέπω λέω... Όσο βλέπω».
Τα πειράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Τη στιγμή που η Χριστίνα Σούζη έλεγε πως «στα βόρεια, βορειοδυτικά θα έχουμε μία αστάθεια», ο χάρτης είχε ξεφύγει και έδειχνε πάνω από την Ελλάδα, με τον Ντσούνη να λέει: «Ρουμανία, Βουλγαρία βλέπω εγώ».
«Είπα βόρεια Ελλάδα», είπε η Χριστίνα Σούζη για να συμπληρώσει «ρε τι τραβάω με σένα».
Πάντως, η έμπειρη μετεωρολόγος υπενθύμισε πως πέρσι τέτοιον καιρό είχαμε περάσει δύο καύσωνες, οπότε είναι φυσιολογικός ο καιρός αυτές τις ημέρες.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Ο γαλάζιος fan του Κατρούγκαλου, ο Λοβέρδος που φλερτάρει με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και η Κίμπερλι που αργεί
- Έρχεται νέος κύκλος για το «Maestro»: Πρώτα στο Netflix και μετά στο MEGA
- Η διαγραφή του Άρη Βελουχιώτη από το ΚΚΕ και το τέλος του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ
- Στρατός: Νέα δυνατότητα για 9μηνη θητεία και αναβολή χωρίς πιστοποιητικό - Με ποια ΕΣΣΟ ξεκινά
- «Καμπάνα» εκατομμυρίων κατά της Ryanair από τον επιβάτη που βρέθηκε μισός έξω από το αεροπλάνο
- Σάλος στην Κένυα: Συντριβή ελικοπτέρου με θύματα αξιωματούχο του Εκουαδόρ και πολίτες των ΗΠΑ
- Ελένη Ράντου: «Γυναίκες, μη μασάτε!» – Η απάντηση στον ηλικιακό ρατσισμό και το μπικίνι στα 62
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.