Μενού
amantele
  • Α-
  • Α+

Το όνομα του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε στο στόχαστρο των οικονομικών Αρχών τις τελευταίες ημέρες, σε έρευνα για υπόθεση φοροδιαφυγής με τον τραγουδιστή να διαψεύδει πως έχει παρανομήσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής που γεννήθηκε το 1970 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, με το όνομα Αντώνης Πασχαλίδης, επέστρεψε στην Ελλάδα σε ηλικία 10 ετών και στις αρχές του ΄90 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

Τη σεζόν 1996-97 ο Αντώνης Ρέμος, όταν μόλις είχε ερμηνεύσει το σουξέ «Τι ήμουνα για σένα», συμμετείχε και σε ένα τηλεοπτικό viral, για την ξεκαρδιστική «πιστό-ντουζιέρα» των ΑΜΑΝ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...