Μενού
Γυναίκα
Γυναίκα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Izzy Anaya είναι μια πλούσια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη που ήξερε τι ήθελε από τότε που ήταν μόλις 7 ετών. Η 43χρονη κάθε πρωί αφήνει τα παιδιά στο σχολείο οδηγώντας το τζιπ της, πάει στο γυμναστήριο και μετά ψωνίζει ακριβά ρούχα. 

Βλέποντας τις γυναίκες του Μανχάταν από μικρή ήθελε να γίνει σαν αυτές και πλέον δηλώνει πως ζει τη ζωή που έχει σχεδιάσει ο 7χρονος εαυτός της. Όλα αυτά βέβαια τα κατάφερε με τη βοήθεια του sugar daddy της και με «σκληρή δουλειά», όπως αναφέρει η New York Post

Γνώρισε τον sugar daddy της πριν 10 χρόνια διαδικτυακά και αφού έβγαιναν για περίπου μισό χρόνο, αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν. Δηλώνει πως δεν ανησυχεί καθόλου για τα οικονομικά και δίνει συμβουλές στο TikTok για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει πλούσιος.

«Μην περιμένετε κανέναν να σας σώσει, σώστε τον εαυτό σας, τοποθετήστε τον εαυτό σας στον κόσμο στον οποίο θέλετε να είστε και θα μείνετε εκεί» υποστηρίζει.

«Μπορώ να ταξιδέψω κάθε Σαββατοκύριακο για οπουδήποτε»

«Είναι ακριβώς η ζωή που ονειρευόμουν – είναι σαν να την έκανα όπως τη σκεφτόμουν όταν ήμουν επτά ετών», είπε η 43χρονη και θυμήθηκε ότι έβλεπε τις «φανταχτερές» γυναίκες του Μανχάταν ως παιδί, ελπίζοντας μια μέρα να «γίνει σαν αυτές».

Ισχυρίζεται ότι δεν «ανησυχεί για τα πράγματα για τα οποία ανησυχούν οι περισσότεροι» λόγω του «συναρπαστικού» τρόπου ζωής της.

«Θα μπορούσα κυριολεκτικά να ταξιδεύω οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο προς οπουδήποτε όπως το Παρίσι», ανέφερε η Izzy Anaya.

Δείτε επίσης:

Το δράμα της Ελένης από το Κωσταλέξι – Τι απέγινε η κοπέλα

Ο Κασσελάκης ζήτησε προτάσεις από πολίτη και του είπε «δεν δίνω τσάμπα, έκανα στην Αμερική κι εγώ»

Τα 10 καλύτερα γλυκά με αμύγδαλo και κανέλα - Τρία ελληνικά στη λίστα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA