Μενού
atzarakis
Το viral βίντεο του Διονύση Ατζαράκη | YouTube/Dionysis Atzarakis
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός κωμικός Διονύσης Ατζαράκης περιγράφει μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα λεπτό, με πόσους τρόπους μπορεί κάποιος να πεθάνει στην Ελλάδα, σε ένα σατυρικό βίντεο που αφενός βγάζει γέλιο αφετέρου αποτελεί ευκαιρία να σκεφτούμε όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας και στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.

Στο βίντεο που ήδη σαρώνει στο διαδίκτυο με χιλιάδες προβολές, ο κωμικός διεκδικεί ένα ευρώ για κάθε σωστή απάντηση στην ερώτηση «πράγματα από τα οποία κινδυνεύεις να πεθάνεις στην Ελλάδα» σε χρόνο ενός λεπτού.

Ο Ατζαράκης ξεκινά να απαριθμεί «φωτιές, πλημμύρες, πανδημίες, πλοία, τρένα, λεωφορεία» ως αιτίες που μπορεί κάποιος να χάσει τη ζωή του στη χώρα και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, περνά τα μηνύματά του σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Μάλιστα στο τέλος, μαθαίνει ότι κέρδισε 36 ευρώ αλλά βιάζεται να προλάβει το καράβι και δεν παίρνει τα χρήματα. Έχοντας ως φόντο τον καταπέλτη πλοίου, σχολιάζει: «Ναι μωρέ, τι μπορεί να πάει στραβά;»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA