Μενού
 
Daily Mail
  • Α-
  • Α+

Μετά από 15 έτη προσπάθειας ένα ζευγάρι κατάφερε να τεκνοποιήσει και θα γίνουν γονείς. Η στιγμή που ο άνδρας συνειδητοποιεί ότι θα γίνει πατέρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί συγκίνηση. 

Η 37χρονη Brie Owens από την Ατλάντα έχει υιοθετήσει 4 παιδιά με τον 39χρονο σύζυγο της, Steven, και επιτέλους είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το δικό τους παιδί. 

Η Brie κατέγραψε την στιγμή της ανακοίνωσης σε βίντεο, ξεκινώντας να μιλάει για το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος στο μέλλον, όσο ο άνδρας της λέει πως αυτό είναι «τρελό». Συνεχίζει και λέει «τι θα συμβεί αν είμαι έγκυος;» και τελικά του λέει πως έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης και ότι είναι θετικό. 

Αμέσως ο Steven συγκινείται και παίρνει αγκαλιά της γυναίκα του ρωτώντας της με δάκρυα στα μάτια αν του κάνει πλάκα. Ήταν τόσο χαρούμενη και ανυπόμονη που είπε μάλιστα ότι έκανε το τεστ μόλις πριν 5 λεπτά πριν ανακοινώσει τα υπέροχα νέα. 

Η Daily Mail αναφέρει πως η γυναίκα είχε καθυστέρηση αλλά δεν περίμενε πως σχετίζεται με εγκυμοσύνη αλλά με το άγχος: «Είμαι πάντα σταθερή αλλά αυτός ο μήνας ήταν πολύ αγχωτικός. Κάνουμε ανακαίνιση. Η μαμά μου είναι στο νοσοκομείο, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν αυτό. Έκανα το τεστ και ήμουν σε σοκ. Ο Steven δεν ήξερε για το τεστ γιατί σε περίπτωση τύχης ήθελα να του κάνω έκπληξη». 

Προσπαθούσαν πολλά χρόνια 

«Στην αρχή προσπαθούσαμε για ενάμιση χρόνο, αλλά ξεκίνησε να είναι εξουθενωτικό και ανόητο. Πάντα ήταν κάτι που αν ήταν να γίνει, θα γίνει, αλλά σίγουρα δεν σταματήσαμε ποτέ να προσπαθούμε» είπε η Brie. 

Δεν της είχαν πει πως είναι στείρα, αλλά δεν ήθελε να κάνει παιδιά μέσω θεραπειών και εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν με το πρώτο παιδί τους να υιοθετείται το 2013. Στην συνέχεια υιοθέτησαν άλλα 3 παιδιά με το τελευταίο να είναι μόλις 9 μηνών

Είπαν πως δεν είχαν σκοπό να αποκτήσουν τόσα παιδιά, αλλά δεν άντεχαν στην ιδέα να μην βοηθήσουν όσο πιο πολλά παιδάκια μπορούν.

Δεν περίμεναν να αποκτήσουν παιδί 

Η Brie πρόσθεσε ακόμα πως δεν περίμενε να καταφέρει να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί:

«Μετά από τόσο καιρό δεν το σκέφτεσαι καν. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Μπορεί να το ελπίζεις αλλά δεν το περιμένεις. Έχουμε ήδη τέσσερα παιδιά, αυτό είναι τρελό αλλά τόσο συναρπαστικό. Δεν έχει αρχίσει εντελώς, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορούμε να πούμε στους γονείς μας, τους φίλους μας και τα παιδιά μας ότι πέτυχε. Τα παιδιά είναι πολύ ενθουσιασμένα που θα γίνουν και πάλι μεγάλα αδέρφια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA