Μενού
strb
Pexels.com
  • Α-
  • Α+

Είναι τόσο διαδεδομένος ο καφές, που τα μεγάλα brands καλούνται συχνά να κάνουν υπερβολικά «ψαγμένες» (ας το θέσουμε έτσι, επιεικώς) ενέργειες για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Τα Starbucks της Κίνας πρέπει να σκέφτηκαν κάπως έτσι, και με αφορμή την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, λάνσαρΑΝ κάτι που μάλλον πιέζει τη λογική στα σχοινιά του ρινγκ της παράνοιας: Ο καφές με γεύση μπέικον είναι η νέα φάση, μια μόδα για τους Κινέζους χίπστερ και μόνο (ελπίζουμε).

Το ρόφημα λέγεται «Lucky Savory Latte» και με πιο απλά λόγια, είναι ένας καφές latte, με σάλτσα μαριναρισμένου χοιρινού και μια φέτα μπέικον πάνω από την κούπα, σαν μια παρανοϊκή εκδοχή αυτού που εμείς λέμε «κουλουράκι μαζί με τον καφέ».

Το κατασκεύασμα αυτό, κοστίζει 9,5 δολάρια (περίπου 8,7 ευρώ).

Οι απόψεις

coffebacon
Φωτογράφιση του Lucky Savory Latte | Weibo-screenshot

«Ιντριγκαδόρικα γλυκιά και αλατισμένη υφή» είναι μια περιγραφή του καφέ αυτού στα κοινωνικό δίκτυο Weibo, από κάποιον Κινέζο με σοβαρές αυταπάτες.

Ένας άλλος ανέφερε πως ήταν «αηδιαστικό», ενώ οι περισσότεροι τον περιγράφουν ως μια «τεράστια έκπληξη». Θα δοκιμάζατε ένα ρόφημα σαν αυτό;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA