Μενού
tamar-shabi
Tamar Shabi | x.com
  • Α-
  • Α+

Όσοι ασχολείστε με τα social media αποκλείεται να μην την έχετε πετύχει σε κάποια ανάρτηση. Ειδικά στο Tik Tok ή στα reels του Instagram. Ο λόγος για την Ισραηλινή Tamar Shabi που έχει καταφέρει να γίνει viral επειδή επισκευάζει χαλασμένα iPhone. Ή για την ακρίβεια, περίπου γι' αυτό.

Τα μακριά νύχια, αλλά πολύ περισσότερο το παρουσιαστικό της, την έχουν κάνει δημοφιλέστατη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς στα σύντομα βίντεο που αναρτά, επισκευάζει τα κινητά τηλέφωνα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή δεν έχουν γίνει γνωστές, με την ίδια να τροφοδοτεί τους λογαριασμούς της στα social media με εντυπωσιακές της φωτογραφίες, τόσο που η μεξικάνικη έκδοση του Playboy ζήτησε να είναι ένα από τα επόμενα πρόσωπα του γνωστού περιοδικού!

@shabi.pounds_

Replace iPhone 14 pro max back cover #tamarshabi_ #phone repair #repair service #repair expert #professional repair #quickrecipes

♬ nhạc nền - Shabi Pounds_

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA