Μενού
αγρότες μητσοτάκης
Ai αγρότες και ai Μητσοτάκης | Tik Tok / @aipoliticsgr
  • Α-
  • Α+

Η Ελλάδα σήμερα μοιάζει με χωράφι που δεν ποτίστηκε ποτέ: ξερό, γεμάτο ρωγμές, έτοιμο να σπάσει. Οι αγρότες έχουν βγει στους δρόμους, όχι για να πουλήσουν προϊόντα, αλλά για να πουλήσουν αλήθειες.

Μπλόκα παντού, θυμός παντού. Σκάνδαλα – ΟΠΕΚΕΠΕ, ευλογιά προβάτων, αποζημιώσεις που θυμίζουν φιλοδώρημα σε καφενείο.

Κι ενώ η κυβέρνηση μιλάει για «στήριξη», οι άνθρωποι της γης βλέπουν το βιος τους να καίγεται. Το μόνο που ανθίζει είναι η οργή.

@aipoliticsgr Αγρότες ΑΙ κυνηγούν Μητσοτάκη ΑΙ και Υπουργούς ΑΙ Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΙ τρέχει μακριά από τους αγρότες που τον κυνηγούν με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και πολύ χιούμορ #μητσοτακης #αγοροτες #greece #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - Κώστας Κατσαμπές

Και τότε, εμφανίζεται το TikTok. Ένα βίντεο από το προφίλ aipoliticsgr: «Αγρότες ΑΙ» κυνηγούν τον «Μητσοτάκη ΑΙ» και τους υπουργούς του.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι πιο πολιτικά από κάθε δελτίο ειδήσεων:

  • «Εύχομαι αυτό το βίντεο εκτός από AI να γίνει και πραγματικότητα»

  • «Εμείς τρέχουμε κι αυτοί μας κυνηγάνε»

  • «Αφήστε τις κάτσουνες και πιάστε τα ψηφοδέλτια»

Η σάτιρα γίνεται όπλο και με την τεχνητή νοημοσύνη ακόμα και η εξουσία τρέχει.

Οι αγρότες, στην πραγματικότητα, δεν ζητούν χάρη, ζητούν δικαιοσύνη και όσο η κυβέρνηση παίζει κρυφτό με τα σκάνδαλα, τόσο η κοινωνία θα φτιάχνει παράλληλα σύμπαντα όπου η εξουσία τρέχει και σκοντάφτει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...