Μενού
touristes athina.jpg
Τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Η Emma Maskell ταξιδεύει μόνη της σε όλο τον κόσμο και μοιράζεται τις εμπειρίες της μέσω του λογαριασμού της στο TikTok. Έχει επισκεφθεί 25 χώρες και όπως λέει δεν υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία δεν θα επέστρεφε. Η Αθήνα, πάντως, σύμφωνα με την ίδια, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πόλεις στις οποίες δεν θα επέστρεφε.

Τι συνέβη στην Emma Maskell με τους 53.000 ακόλουθους και έκανε την παραπάνω δήλωση; Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ένιωθε ασφαλής ως γυναίκα ταξιδιώτης στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η Emma Maskell, μάλιστα, μίλησε στην ιστοσελίδα MailOnline Travel και είπε: «Δεν θα επέστρεφα ποτέ στην Αθήνα. Δεν μου άρεσε καθόλου. Απλώς δεν ένιωθα ασφάλεια. Όταν περπατούσα στο δρόμο, μιλούσα στο τηλέφωνο με τη μαμά μου και ένιωθα ότι λάμβανα ανεπιθύμητη προσοχή από τους άντρες στο δρόμο, κάτι σαν να μου φώναζαν».

«Ναρκωτικά στο δρόμο»

Η 25χρονη τόνισε στη συνέχεια: «Είδα ακόμη και ανθρώπους να κάνουν ναρκωτικά στο δρόμο στη μέση της ημέρας». Η Έμμα ελπίζει να επισκεφτεί 30 χώρες πριν τα 30 της και λέει ότι παρά την εμπειρία της στην Αθήνα, θα ήθελε πολύ να επιστρέψει σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ειδικά στην Πάρο.

Να σημειωθεί ότι οι εντυπώσεις της Emma Maskell από την επίσκεψή της στην Αθήνα έγιναν θέμα στη βρετανική ιστοσελίδα dailymail.co.uk που μετρά εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA