Μενού
Νύφη
Νύφη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ αποκάλυψε στο Reddit ότι αγόρασε μια πολυθρόνα στην επί 15 χρόνια καλύτερη φίλη της για τον αρραβώνα της. Η φίλη της όμως ακύρωσε τελικά το γάμο της, μιας και ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της, την απατά.

Η ίδια γράφει: «Ασχολούνταν πάντα με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ήθελε μια συγκεκριμένη πολυθρόνα εδώ και πολύ καιρό. Βρήκα μια με 4.127 ευρώ, που ήταν μια καλή συμφωνία, οπότε την πήρα. Είμαι τυχερή που μπορώ να ανταποκριθώ οικονομικά, αν και εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο ποσό. Συγκινήθηκε πολύ όταν της το είπα και ήταν εξαιρετικά ευγνώμων για αυτό. Είναι αγένεια να της ζητήσω να μου δώσει το ποσό ή τουλάχιστον να μου επιστρέψει την καρέκλα;»

«Αισθάνομαι ότι θα ήμουν τόσο τρελή για να το κάνω, αλλά κάποιοι άλλοι φίλοι (που δεν είναι κοντά της) είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε τουλάχιστον να το επιστρέψει για να μπορέσω να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Περνάει πολλά τώρα, οπότε δεν θέλω να την πιέσω πολύ και ειλικρινά, αν δεν ξαναδώ τα χρήματα δεν πειράζει. Αλλά και πάλι, τα 4.127 ευρώ είναι ένα καλό ποσό που θα χαιρόμουν να έχω αν είναι δυνατόν».

Οι απαντήσεις των χρηστών 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι περισσότερες απαντήσεις λένε στη γυναίκα πως θα ήταν λάθος και εγωιστικό να ζητήσει πίσω τα χρήματα ή το δώρο και ότι θα πρέπει να περιμένει να δει αν η φίλη της θελήσει να της επιστρέψει το δώρο από μόνη της.

«Η προσδοκία είναι να δώσει πίσω το δώρο, όχι να τα ζητάς εσύ. Άσε τη φίλη σου να έχει την αξιοπρέπεια για να κάνει το σωστό από μόνη της», «Είναι εθιμοτυπία γάμου να δίνουμε δώρα πίσω αν ο γάμος ακυρωθεί, αλλά ο δωρητής δεν πρέπει πραγματικά να το περιμένει ή να το ζητήσει», «Σκέψου ότι τα χρήματα χάθηκαν, έρχονται και φεύγουν. Οι ποιοτικές φιλίες από την άλλη μπορεί να είναι μια φορά στη ζωή», «Μερικά ζευγάρια χωρίζουν ένα χρόνο αργότερα, ένα μήνα αργότερα… κάποιοι σύζυγοι πεθαίνουν. Θα ζητούσες ακόμα την καρέκλα σου πίσω;» είναι κάποια από τα σχόλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA