Μενού
  • Α-
  • Α+

Προσπαθείτε να ακολουθήστε με συνέπεια ένα πρόγραμμα προπόνησης για ενδυνάμωση των μυών και απώλεια λίπους στο σπίτι; Οι συμβουλές του Μάθιου ΜακΚόναχι ίσως να σας κάνουν ευκολότερα στοχευμένους και προσηλωμένους. Και όσο κι εάν δείχνουν ότι είναι εκτός των συμβατικών γραμμών προπόνησης, εντούτοις, μπορούν να ενισχύσουν τη διάθεση, την υγεία και τη σιλουέτα σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο κατά τη διάρκεια της καραντίνας.https://www.instagram.com/p/CILwrmZscY9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι στα 51 του ο δημοφιλής ηθοποιός έχει μια τόσο νεανική εικόνα σώματος, μιας και συχνά-πυκνά αποκαλύπτει τα κόλπα που χρησιμοποιεί για να δικαιώνει το θρύλο του. Μερικά από αυτά ίσως σας ακουστούν ανορθόδοξα, αλλά ο ΜακΚόναχι λέει ότι λειτουργούν στον καθένα:

Ξεκινήστε με τρέξιμο γύρω από το σπίτι

«Μου αρέσει να τρέχω σε γρήγορο τέμπο επί 20 λεπτά έξω, να επιστρέφω πίσω και να εκτελώ 10 σετ των 20 pushups, πριν μπω μέσα».

Μετά, βάλτε δυνατά τη μουσική και χορέψτε

«Θα ήθελα να το κάνω όσο πιο συχνά μπορώ, επειδή αυτή είναι η πιο διασκεδαστική μορφή καρδιαγγειακής άσκησης μέσα στο σπίτι, την ίδια ώρα που μπορώ να απολαμβάνω ένα δροσερό κοκτέιλ μεταξύ αλλαγών των τραγουδιών».

Στη συνέχεια, περισσότερο σεξ

«Η αρχέγονη σωματική άσκηση για κάθε αρσενικό», γράφει ο ΜακΚόναχι στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο Greenlights. «Το σεξ κάνει τον εαυτό σας όσο και τη σύντροφό σας να απολαμβάνουν μια ταυτόχρονη εμπειρία συναισθηματικής σύνδεσης και σωματικής άσκησης, η οποία οδηγεί εντέλει σε μια κολοσσιαία αναβάθμιση τηςπροσωπικής σας ευεξίας για ώρες μετά. Δεν χρειάζεται σκέψη, παρά μόνο καλή διάθεση και ικανή αντοχή».

https://www.instagram.com/p/CIyK0yEg-o6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σας προκαλώ», λέει ο ΜακΚόναχι. «Δεν είναι χιούμορ. Είναι μια αληθινή πηγή έμπνευσης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA