Η «FairLife L.C.C. - Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα», ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τον καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα μας, όλο τον Νοέμβριο, μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα θα βρίσκεται #en_drasi στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία και το ευρύτερο κοινό ότι η πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα με συγκεκριμένες εξετάσεις και η έγκαιρη διάγνωση σώσει ζωές.
Η FairLife καλεί όλους να συμμετάσχουν στη δράση της «Η ζωή να κόβει την ανάσα!», ενώνοντας διαδικτυακά τις δυνάμεις και τις φωνές τους για καλό σκοπό! Στηρίζουμε όσους νοσούν, θυμόμαστε όσους έφυγαν! Για συμμετοχές από 5 € ακολουθήστε το παρακάτω Link https://fairlifelcc.com/i-zoi-na-kovei-tin-anasa/ και λάβετε δωρεάν το συλλεκτικό μπλουζάκι της FairLife.
- Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom στην Τανάγρα: Κατέπεσε σε αποθήκες εργοστασίου
- Σκληρή απάντηση Acun Medya στην αγωγή-μαμούθ του Φλώρου: Παραλήπτης της αγωγής και ο ΣΚΑΪ
- Τι ομάδα ήταν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 έως σήμερα
- Δημιουργήθηκε όντως ο πρώτος φραπές στη ΔΕΘ το 1957; Η ταινία που αποδεικνύει το αντίθετο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.