Αίρεται η αναστολή αδειών σε γιατρούς και νοσηλευτές των δημόσιων δομών Υγείας κατόπιν απόφασης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει εξαιρετικά επείγον έγγραφο, με ημερομηνία 16/12/2021, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αποφασίζουν «την άρση της αναστολής χορήγησης κανονικών αδειών του προσωπικού των Νοσοκομείου του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ και των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία, Τοπικές Ομάδες Υγείας), από κοινοποιήσεως του παρόντος».
Όπως επισημαίνεται οι άδειες θα χορηγούνται μετά από αίτηση του εργαζόμενου, αφού προηγηθεί θετική εισήγηση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης, στην οποία υπηρετεί ο υπάλληλος, και σύμφωνη γνώμη του Διοικητή/Προέδρου του φορέα, λαμβάνοντας πάντα μέριμνα, ώστε να διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση, με την αυτοπρόσωπη παρουσία ικανού αριθμού υπαλλήλων η ομαλή λειτουργία του φορέα και η κάλυψη των έκτακτων αναγκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.