Στον απόηχο των δραματικών γεγονότων που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία, η ανάληψη δράσης πρέπει να είναι στοχευμένη, άμεση αλλά και συντονισμένη. Οι ενέργειες των UNI-PHARMA & InterMed με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΗΕ, όπως η Ύπατη Αρμοστεία, είναι άμεσες γιατί όταν άνθρωποι εκτοπίζονται από τα σπίτια και τη χώρα τους βίαια λόγω συρράξεων, οι επίσημοι θεσμικοί φορείς του κοινωνικού διαλόγου χρειάζεται να συμπλέουν και να συνδράμουν με βιώσιμες λύσεις προς όφελος των ανθρώπων. 
Οι δύο κυρίες Maria Clara Martin και Ιουλία Τσέτη, με τις ομάδες τους, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, δεσμεύτηκαν να υλοποιήσουν από κοινού δράσεις με στόχο τόσο τη βοήθεια των προσφύγων, όσο και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας. Προς την κατεύθυνση αυτή, οι δύο πλευρές, είναι έτοιμες να συνεργαστούν με τις αρμόδιες ελληνικές Αρχές, τους οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών και τον ιδιωτικό τομέα.
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Φαραντούρης για την απόσπαση της συζύγου του: «Νόμιμη και βάσει προσόντων – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
- Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.