Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε τη χρήση του εμβολίου κατά του κορονοϊού της γαλλικής φαρμακευτικής εταιρείας Valneva. Η υπηρεσία του ΟΗΕ συνέστησε επίσης τη χορήγηση δεύτερης αναμνηστικής δόσης σε άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο σοβαρής νόσησης.
Διαβάστε ακόμη: Ευλογιά των πιθήκων: Στα 50 τα κρούσματα στην Ελλάδα - Ολοι άνδρες
Ωστόσο αυτή δεν αποτελεί μια γενική σύσταση εμβολιασμού όλων των ενηλίκων, και αποσκοπεί στην αποτροπή σοβαρής νόσησης και θανάτου ανθρώπων που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, ανέφερε. Οι συστάσεις ακολουθούν τη σύγκληση της Στρατηγικής Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων (SAGE) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την περασμένη εβδομάδα.
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.