Μενού
odontoboyrtses
Οδοντόβουρτσες | @Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Οδοντίατρος προειδοποιεί ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε την οδοντόβουρτσα μας στον νιπτήρα του μπάνιου, καθώς την εκθέτουμε σε βακτήρια.

Ο ίδιος σε βίντεό του στο TikTok ανέφερε ότι θα πρέπει να επανεκτιμήσουμε σχετικά με το μέρος που αφήνουμε την οδοντόβουρτσά μας, καθώς «ανεξάρτητα από το πόσο καθαρό διατηρείτε το μπάνιο σας, η παρουσία της λεκάνης στον χώρο μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν βακτήρια στην οδοντόβουρτσά σας.

«Αν μπορείτε να δείτε τη λεκάνη και την οδοντόβουρτσά σας στο ίδιο δωμάτιο τότε υπάρχει 99% πιθανότητα να έχετε περιττώματα στην οδοντόβουρτσά σας» αναφέρει ο Dr. Jordan Brown στο βίντεό του που συγκέντρωσε πάνω από 120.000 likes.

«Τα αερολύματα από την τουαλέτα εκτοξεύονται στον αέρα και φτάνουν παντού, συμπεριλαμβανομένης της οδοντόβουρτσας σας. Κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι της τουαλέτας, προκαλείται κάτι που ονομάζεται "σιντριβάνι κοπράνων" ή "νέφος τουαλέτας"» σχολίασε ο γιατρός στο κανάλι του στο TikTok.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.