Ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ανακοίνωσε πως οι χρεώσεις στα παραπεμπτικά αιματολογικών και ακτινολογικών εξετάσεων θα χρεώνονται από την 1η Απριλίου.
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεμιστοκλέους ενημέρωσε πως τα παραπεμπτικά για τις αιματολογικές στον ιδιωτικό τομέα θα χρεώνονται 1 ευρώ, ενώ 3 ευρώ θα είναι η χρέωση για τη δεύτερη κατηγορία.
«Αυτό συμβαίνει γιατί μετά την πανδημία παρατηρήθηκε μεγάλη μείωση των διαγνωστικών εξετάσεων στις δημόσιες δομές, που συνεχίζεται και τώρα που τελείωσε ο κορονοϊός» εξήγησε ο ίδιος.
«Θέλουμε να επαναφέρουμε τις διαγνωστικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές» συμπλήρωσε και είπε πως η συμμετοχή σε δημόσια νοσοκομεία είναι μηδενική.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.