Καλοκαιράκι, βουτιές στη θάλασσα, άραγμα στη ζεστή άμμο, παιχνίδια στην πισίνα… Μήπως όμως συχνά ο κνησμός, το αίσθημα καύσου, τα αυξημένα κολπικά υγρά σας χαλάνε τις διακοπές – ή κάνουν πιο δύσκολη την επιστροφή; Αν η απάντηση είναι θετική, δεν είστε η μόνη.
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι γυναικολογικές λοιμώξεις είναι πιο συχνές, δημιουργώντας αρκετά και ενοχλητικά προβλήματα που οδηγούν σε δυσφορία, ακόμη και πόνο.
«Η ζέστη, η υγρασία και η συχνή αφυδάτωση, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών, προκαλώντας λοιμώξεις, όπως βακτηριακή και μυκητιασική κολπίτιδα καθώς και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTIs)», αναφέρει η κ. Σαμάνθα Κασπαριάν, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, επιστημονική συνεργάτης ΛΗΤΩ.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Αμμουδάρα: «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έριχνα» - Αμετανόητος ο 54χρονος φονιάς του 21χρονου
- «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα
- Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που μοιάζει φαβορί για τη θέση της Σίας Κοσιώνη
- «Εις το επανιδείν»: Ο αμήχανος αποχαιρετισμός της Σίας Κοσιώνη και του Αλέξη Παπαχελά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.