Μενού
aek
To εντυπωσιακό αερόστατο για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ | Eurokinissi/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και στην «Αγιά Σοφιά» ξεκίνησαν οι εορτασμοί που θα κορυφωθούν μέσα στο 2024.

Μέσα και έξω από την OPAP Arena στήθηκε ένα ατελείωτο γλέντι στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες Ενωσίτες κάθε ηλικίας.

Οι δρόμοι στη Νέα Φιλαδέλφεια ντύθηκαν στα κιτρινόμαυρα από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04) με πολλές δράσεις που ετοίμασε η ΠΑΕ.

aek 100
Πλημμύρισε από χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ η Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μόλις άνοιξαν οι πόρτες του γηπέδου οι φίλοι της ΑΕΚ γέμισαν τις κερκίδες και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την πτήση ενός εντυπωσιακού αερόστατου με το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια. Όταν αυτό σηκώθηκε στον αέρα οι φίλοι της «Ένωσης» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Στο γήπεδο βρέθηκε σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου ενώ σε βίντεο μεταδόθηκε μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Αγαπητοί Ενωσίτες. Σήμερα γιορτάζουμε τα εκατοστά γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδος στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό. Περήφανοι και λυτρωμένοι. Γιατί περάσαμε πολλά. Ήταν χρόνια δύσκολα. Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και με πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της. Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε. Είμαστε όλοι το ίδιο μπροστά της. Έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακες της μαζί. Να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε. Στα 200, στα 300, στα χίλια χρόνια της. Ζήτω η ΑΕΚ. Γειά σου, ρε ΑΕΚάρα μου»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA